Litografier med Brommamotiv

Bromma Hembygdsförening ger ut 12 originallitografier i färg av Brommakonstnären Gunnar Stålbrand. Litografierna föreställer "smultronställen" i Bromma och alla är signerade och numrerade. Priset för dessa högklassiska litografier är endast 250 kronor styck. Litografierna framställdes med anledning av Hembygdsåret 1984.Beställning av littografier kan göras genom Nicolai Johannsen på telefon telefon 070-666 27 08, e-post: info@brommahembygd.se eller genom Barbro Bergman på telefon 08-26 04 62.

Gunnar Stålbrand i arbetet. Foto: okänd

Brommaboken, som är föreningens årsbok, har kommit ut varje år sedan 1930. Det är en unik informationskälla för den som vill lära sig mer om Bromma. Många årgångar finns på biblioteken i Bromma, men äldre årgångar finns också till salu (för 70:-/årgång) hos föreningen. En index-förteckning över årsböckernas innehåll 1930-1999 finns här.

Några frågor? Kontakta Nicolai Johannsen på telefon 070-666 27 08 eller via e-post: info@brommahembygd.se