Aktuell information

Extrainsatt öppet hus!

Välkomna på öppet hus torsdag 10 december kl 18.30-20.00 i förenigslokalen i Åkeshofs slott! Författarna till föreningens nyaste bok, Folket i Bromma kyrktrakt, kommer att finnas på plats. Självklart coronaanpassar vi för allas vår skull!

Välkomna!

Välkomna på bokrelease!

Författarna till föreningens nyaste bok, Folket i Bromma kyrktrakt bjuder in till bokrelease på Bromma kyrkskolas skolgård söndagen 15 november mellan klockan 12 och 15.

Välkomna!

Efterlysning!

Brommabokens redaktör Christian Reimers söker bilder på Äppelvikens ridskola när den låg i Stora Mossen. Har du några? Eller känner du någon som har? Läs mer på Christians blogg.

Islandstorget, Bromma

Vykort Bergslagsvägen vid Islandstorget, Norra Ängby.

Ur Bromma hembygdsförenings arkiv.

nummer 5725-1126 eller Swish 123 474 99 25. För individuellt medlemskap är årsavgiften 150 kronor. För familjemedlemskap, två personer som bor på samma adress, är årsavgiften 200 kronor.

Brommaboken, som är föreningens årsbok, har kommit ut varje år sedan 1930. Det är en unik informationskälla för den som vill lära sig mer om Bromma.  Många årgångar finns på biblioteken i Bromma, men äldre årgångar finns också till salu hos föreningen. En index-förteckning över årsböckernas innehåll 1930-1999 finns här.