Aktuell information

Ny information inför årsmötet!

Vi har skickat ut information inför årsmötet till alla medlemmar vi har e-mailadresser till. Samma information finns också att läsa här.

Har du inte fått något mejl? Skicka gärna ett mejl till kassor@brommahembygd.se

Ändrat datum för öppet hus!

Nytt datum för öppet hus är torsdagen

12 november kl 14-16. Vi coronaanpassar och har dubbla lokaler om det skulle komma många besökare.

Välkomna!

Efterlysning!

Brommabokens redaktör Christian Reimers söker bilder på Äppelvikens ridskola när den låg i Stora Mossen. Har du några? Eller känner du någon som har? Läs mer på Christians blogg.

Islandstorget, Bromma

Vykort Bergslagsvägen vid Islandstorget, Norra Ängby.

Ur Bromma hembygdsförenings arkiv.

Brommaboken, som är föreningens årsbok, har kommit ut varje år sedan 1930. Det är en unik informationskälla för den som vill lära sig mer om Bromma.  Många årgångar finns på biblioteken i Bromma, men äldre årgångar finns också till salu hos föreningen. En index-förteckning över årsböckernas innehåll 1930-1999 finns här.