Aktuell information

Föreningens litografier finns nu att köpa på Ängby slott, Hemma hos Annika!

I ett samarbete mellan Bromma hembygdsförening och konstnären Gunnar Stålbrand, togs det år 1984 fram 12 st litografier med Brommamotiv baserat på Stålbrands akvareller. Dessa fina numrerade och signerade litografier finns nu att köpa på Ängby slott, Hemma hos Annika, till samma pris som 1984 - 250 kr.

Besök slottet och bläddra bland bilderna. Slottet, som är Stora Ängbys huvudbyggnad från 1696, är öppet varje dag kl 11.00-16.00. Där finns både lunch och fika för den som är sulten.

Litografierna mäter 54x47,5 cm (motivyta 41x33 cm). Bromma RamaffärBergslagsvägen 3 samt Ängby Glasmästeri & RamaffärÅlstensgatan 22 erbjuder 10% rabatt vid inramning av litografierna.

Smittsäker lösning för öppna hus

Då lokalen på slottet är så liten, kommer vi inte erbjuda öppna hus under våren. Istället är man välkommen att skicka bokbeställningar, bildefterlysningar och frågor till info@brommahembygd.se för att få hjälp.

Välkommen!

Islandstorget, Bromma

Vykort Bergslagsvägen vid Islandstorget, Norra Ängby.

Ur Bromma hembygdsförenings arkiv.