Årsmöte 2020 inställt

Inställt årsmöte i mars

 

Styrelsen har beslutat att ställa in årsmötet i mars på grund av oro för Covid-19. Vi bedömer att många medlemmar tillhör riskgrupper och därför bör vi ställa in årsmötet nu och skjuta på det en tid. Vi återkommer så snart vi vet något nytt i ärendet.


Snälla- hjälp oss att informera medlemmar du känner!


Dela gärna denna information på facebook!


Dagordning och andra handlingar som kommer att föredras på årsmötet när det äger rum:

 

 

Bromma hembygdsförenings ordförandeklubba

Fotograf: Arne Wennberg (CC BY)

Bli medlem

Bli medlem i Bromma hembygdsförening genom att betala in årsavgiften till bankgirokonto

nummer 5725-1126. För individuellt medlemskap är årsavgiften 150 kronor. För familjemedlemskap, två personer som bor på samma adress, är årsavgiften 200 kronor.


Medlemskap, som löper per kalenderår, innefattar ett vårprogram, som skickas ut i januari och ett höstprogram, som skickas ut i augusti. Dessutom får man ett exemplar av årets Brommabok, som brukar distribueras i maj.


Brommaboken

Brommaboken, som är föreningens årsbok, har kommit ut varje år sedan 1930. Det är en unik informationskälla för den som vill lära sig mer om Bromma.  Många årgångar finns på biblioteken i Bromma, men äldre årgångar finns också till salu hos föreningen. En index-förteckning över årsböckernas innehåll 1930-1999 finns här.

Böcker om Bromma


Information om böcker om Bromma som säljs av föreningen finns här.

Litografier

Till försäljning finns 12 originallitografier i färg av Brommakonstnären Gunnar Stålbrand. Litografierna föreställer "smultronställen" i Bromma. Mer information finns här.

Frågor

Några frågor? Kontakta

Kent Edlund telefon 070-565 75 59 eller

e-post info@brommahembygd.se