Bromma hembygdsförenings styrelse

Eftersom vi inte kunde hålla något årsmöte under våren har vi bildat en interimsstyrelse efter valberedningens förslag.

Ordförande:

Valberedning:

Tore Broström
Sven Rygart

Bromma hembygdsförenings ordförandeklubba Fotograf: Arne Wennberg (CC BY)

Brommaboken, som är föreningens årsbok, har kommit ut varje år sedan 1930. Det är en unik informationskälla för den som vill lära sig mer om Bromma.  Många årgångar finns på biblioteken i Bromma, men äldre årgångar finns också till salu hos föreningen. En index-förteckning över årsböckernas innehåll 1930-1999 finns här.